Enkel eller multippel innreisevisum for Vietnam?

Posted by & filed under News on Visa.

Enkel eller multippel innreisevisum for Vietnam?

Etter å ha besluttet å besøke Vietnam med dine venner eller din familie, og planlagt å bo der i et par måneder eller mer. Den neste tingen for deg å gjøre er å bruke et visum til Vietnam og du kan søke dette gjennom den vietnamesiske visum online. Men husk at du bare kan ha det ved ankomst på den internasjonale flyplassen i Vietnam.

Så når du fikk din visum til Vietnam behandlet gjennom sitt nettsted sammen med forhåndsgodkjente brev som du må skrive ut. Du må vise at dette skal være i stand til å få passet stemplet som gir deg adgang til landet Vietnam.

Men først må du bestemme om hvilken type visum til Vietnam du ønsker å søke. Vietnamesisk visumonline tilbyr to typer visum. Enkelt innreisevisum og flere innreisevisum, dette er hvor du må velge hvilken ønsker du å søke.

Nå, hvis du ikke har noen planer om å forlate landet innen tidsrommet for din anvendt visum, så enkelt innreisevisum er den rette for deg.

Du kan søke etter en god for en måned singel innreisevisum. Betydning dette er bare bra for 30 dager, men når du har en slik type visum. Du kan ikke avslutte landet før den angitte utløpsdatoen for exit din. For eksempel, under den 25. dagen av oppholdet ditt, har du besluttet å gå til Lao eller naboland. Når du forlater Vietnam vil du ikke få lov til å gå tilbake inn i landet om visum til Vietnam var god i 30 dager.

Derfor, hvis du har noen planer i å gjøre noe land hopping den beste og tilrådelig type visum for Vietnam for deg er flere innreisevisum. I denne type visum, har du rett til å gå inn og ut av landet. For eksempel, ble du lei bor i Vietnam, og du ønsker å gjøre dine innkjøp i Thailand, Kambodsja eller Lao eller i andre naboland. Etter å gjøre ditt land hopping, er det ingen grunn for deg å bekymre deg, siden du fikk en flere innreisevisum du ikke bli plaget av de vietnamesiske innvandring offiserer.

Så, nå som du vet hva som er den type visum for Vietnam som har massevis av privilegier og har ingen grenser. Det vil være best for deg å søke om flere innreisevisum for Vietnam.


Comments are closed.