Enkel og lett for å få Vietnam visum ved ankomst

Posted by & filed under News on Visa.

Enkel og lett for å få Vietnam visum ved ankomst

Enkel og lett for å få Vietnam visum ved ankomst

Reise til Vietnam land av skjønnhet og vennlige mennesker er nå svært enkelt med bruk av online nettsteder som kan gi deg et visum til Vietnam. Alt man må gjøre er å følge noen enkle steg og du kan få en pre-godkjent brevet som er alt du trenger for å få visum ved ankomst til den vietnamesiske internasjonale flyplassen. Denne elektroniske visum systemet sparer ikke bare din dyrebare tid, men det gjør også turen enkelt å organisere.

Den vanlige måten å skaffe seg et visum er på vietnamesisk konsulatet eller vietnamesiske diplomatiske kontorer i utlandet. Det kan utstedes når man entrer grensen ved porten for dem som har med seg en skriftlig invitasjon fra en vietnamesisk etater eller tur som er organisert av internasjonale reiseselskapene i Vietnam. Enkelte lands borgere er unntatt og ikke krever visum for innreise som ASEAN medlemslandene-land som Indonesia, gjør Thailand, Malaysia, Laos og Singapore ikke trenger visum for å besøke i 30 dager. Filippinene borgere trenger ikke visum for 21 dager og Brunei borgere også er unntatt fra visum for 15 dager. Videre borgere av Korea, Japan, Norge, Sverige, Danmark og Finland også trenger ingen visum for 15 dager. Nylig russiske statsborgere er også fritatt fra å anskaffe visum for 15 dager.

Den elektroniske nettsteder tilbyr en meget enkel og lett måte å få visum til Vietnam. Fra disse sidene kan du få all relevant informasjon om visum til Vietnam. Prosessen er enkel du først anmodning om et elektronisk skjema som du gir alle relevante detaljer som pass nei., Lengde på oppholdet etc. etter sende inn dette skjemaet innen 2 virkedager ville du få en pre-godkjent brev i e-posten din. Før ombordstigning i flyet trenger du for å produsere dette brevet sammen med pass størrelse to fotografier. Ved ankomst til noen av Vietnams internasjonale flyplasser vil du bli utstyrt med visum. Visumgebyret kan betales gjennom flere metoder. Informasjonen om betalingen kan fås på disse nettstedene.

To typer visum er tilgjengelige: enkelt oppføring eller flere innreisevisum. Et visum som bare kan brukes én gang for innreise og utgang til Vietnam er kjent som ‘single entry visa “.Hvis en person trenger for å besøke Vietnam mange ganger i løpet av en bestemt periode da han ville kreve en “multiple entry visa”. Etter bestemmer seg for å reise til Vietnam få et visum kan være en liten oppgave, men det krever mye tid, derfor er det forsvarlig å åpne disse online nettsteder som ikke bare sparer du tid, men også penger. Ett slikt område hvor du kan få et visum til Vietnam er www.VisaVietnam.org .Dette nettstedet tilbyr svært enkel tilgang og plunder visumgebyret betalingsmåter. Bare besøke dette nettstedet, og sjekk ut de ulike alternativene åpne for deg for å få visum tilVietnam.


Comments are closed.