Følg fire enkle trinn for å få din vietnamesisk Visa Online

Posted by & filed under News on Visa.

Følg fire enkle trinn for å få din vietnamesisk Visa Online

Følg fire enkle trinn for å få din vietnamesisk Visa Online

Før vi inn i et land de fleste av oss trenger visum. Selv om Visa til Vietnam er ikke veldig dyrt i forhold til andre land, har vi fortsatt til å søke om en hvis vi ønsker å besøke landet. Det er to måter å få visum – enten du søke i Vietnam ambassaden i ditt eget land og ta visum før innreise eller du kan også velge visum ved ankomst til Vietnam nettet.

Det er ganske lett å søke om visum online. Det er mange nettsted som tilbyr deg hjelp i denne forbindelse. De har noen veldig enkle trinn for å følge og er svært brukervennlig. Du må bare følge disse trinnene, og du vil kunne fullføre prosedyren på kort tid.

Først av alt må du finne ut om visum til Vietnam er nødvendig for innbyggerne i landet ditt. Enkelte land har fått fritak. Neste du må laste ned søknadsskjema for å søke om visum. Dette skjemaet kan lastes ned fra det offisielle nettstedet til vietnamesisk ambassade eller noen av nettstedene som tilbyr sine tjenester. Når du har lastet ned skjemautfylling det tar neppe noen minutter og informasjonen du har gitt er sikker.

Etter å fylle ut skjemaet må du finne ut visumgebyret som er aktuelt i ditt tilfelle. Du må bekrefte og foreta betalingen på nettet gjennom G2S paygate. Denne betalingen er også sikker. Du må vente ca to arbeidsdager før du får din visum godkjenning brevet.  Du vil motta den via e-post i postkassen din. Det er faktisk så enkelt som det. Alt du trenger å gjøre er å ta en utskrift av denne visa godkjenning brev og bære med deg.

Nå bare bestille din billett og ta flyet til Vietnam. Når du lander på Vietnam flyplassen vil du se en skranke som sier “Landing Visa”. Bare gå dit, viser din godkjenning brev og få passet stemplet. Med bare noen få trinn kan du få visum til Vietnam. Dette er den beste måten for å få visum spesielt for dem som ønsker å unngå langvarige prosedyrer for sitt lokale Vietnam ambassade.

Disse online visa er helt lovlig og støttes av Utlendingsnemnda Department av Vietnam. Nettstedene som tilbyr online visum ved ankomst også med all informasjon om prosedyren og også om de ulike avgiftene som må betales. De også hjelpe deg med å velge en enkelt oppføring eller flere innreisevisum.

Så hva venter du på bare få billett til uutforskede skjønnhet Vietnam og nyte oppholdet uten å tenke på visum. Ved søknad om visum til Vietnam er bare et spørsmål om få klikk på din personlige datamaskin og også så billig, er det praktisk talt ingenting å holde deg tilbake.


Comments are closed.