For å oppnå Vietnam visum på nettet er enkel og lett

Posted by & filed under News on Visa.

For å oppnå Vietnam visum på nettet er enkel og lett

For å oppnå Vietnam visum på nettet er enkel og lett

Hvis du planlegger å reise til Vietnam eller noe annet land for den saks skyld, er det første du tenker på visum. For å oppnå visum er en langvarig prosess, som tar lang tid og involverer flere vanskelighetene. For å unngå å kjøre fra søyle til å poste en kan benytte elektroniske tjenesten til å skaffe Vietnam visum. Fremgangsmåten er enkel og rask. Man trenger ikke å løpe etter Vietnam ambassader for å få visum. Alt man må gjøre er å søke om visum ved ankomst, noe som betyr visum kan bli plukket opp, da passasjerene ankommer flyplassen. Det er visse instrukser følger som en kan få Vietnam visum.

Først av alt, er den personlige informasjonen som skal fylles som inkluderer fullt navn, fødselsdato, kjønn, passnummer, nasjonalitet, lengden på oppholdet i Vietnam, type visum (enten én eller flere), Rush tjeneste (normal eller haster) , fly referanse og port for ankomst (de viktigste havnene i ankomst er Noi Bai (Hanoi) Tan Son Nhat (Ho Chi Minh City).Man kan fylle opp skjema tilgjengelig på Visa-Vietnam.Org og sende skjemaet via e-post.

Etter å ha fylt ut skjemaet, er det andre trinnet som må gjøres for å bekrefte opplysningene, slik at visumet kan behandles, og det etter betaling må gjøres for tjenesten. På å gjøre det, ville du motta en e-post, som vil bekrefte forespørselen om visum. Bare i tilfelle, hvis du ikke mottar bekreftelse på e-post fra Visa ved ankomst så kan du kontakte dem via e-post. Les nøye de betalings retningslinjer før du betaler for tjenesten. Retningslinjer er tilgjengelig på nettstedet er ment kun for serviceavgift.

Dine personlige opplysninger og all nødvendig informasjon er sendt til Vietnam Innvandring avdeling og fra deres du få visum godkjenning brevet etter at du har foretatt betalingen. Alle visa blir iverksatt i henhold visum ankomst tjeneste få visum godkjenning brev via e-post. Godkjenningen brevet blir sendt til deg fra Utlendingsdirektoratet avdeling. Opplysningene om den reisende er å sende frem til data base av innvandring avdeling på ankomsten av passasjeren på flyplassen. Den reisende må bringe utskrift av visum godkjenning brevet at han hadde fått av innvandring avdeling.

Det siste trinnet er å få visum stemplet. Visa godkjenning brevet er svært viktig og den reisende har å vise den to ganger. For det første er visum å bli vist på de flyselskapene av reisendes eget land og deretter til innvandring offiser av Vietnam. Den reisende plikter å bringe alle de nødvendige dokumentene og få sitt visum stemplet av innvandring offiser. Innvandring offiser på mottar reisendes ‘godkjennings brev ville stemple visum og deretter alene fylle opp inn-og utreise form og prosedyren er da sies å være fullført.

Så får Vietnam visum på nettet er en enkel prosess. Når du planlegger en tur til Vietnam alltid gå for online alternativet.


Comments are closed.