Hva er Vietnam visa upon arrival (VOA)?

Posted by & filed under FAQ.

Hva er Vietnam visa upon arrival (VOA)?

Hva er Vietnam visa upon arrival (VOA)?

Vietnam visa upon arrival (VOA) betyr at du vil få et visum ved ankomst på en av vietnams internasjonale flyplasser (Noibai International Airport i Hanoi Capitol city, TanSonNhat International Airport i Ho Chi Minh city, eller på Danang International Airport i Danang), ved fremvising av ditt godkjenningsbrev fra Vietnamesiske myndigheter.

For å få Vietnam visum ved ankomst, må du ha et godkjenningsbrev for å hente visumet når du ankommer flyplassen i Vietnam. Vennligst klikk send visum søknad online for å får godkjenningsbrevet gjennom oss.

Her følger hele prosedyren for å få Vietnam visum ved ankomst:

– Få godkjenningsbrev for Vietnam visum som hentes ved ankomst på flyplass, ved å klikke her for å fylle inn online søknadsskjema. Innen 12 – 24 timer (i åpningstiden) og etter vi har mottatt din endelige bekreftelse med betaling, vil vi sende deg en kopi av godkjenningsbrevet med en kode for å hente ditt Vietnam visum ved ankomst på flyplassen i Vietnam.

– Skriv ut godkjenningsbrevet og ta med 2 bilder med størrelse 4 x 6 cm for å hente ditt visum på flyplassen. Ikke glem å skrive ut og ta med godkjenningsbrevet.

– Stempel gebyret betales med kontanter direkte på flyplassen: USD 25 per person for visum med en enkelt innreise og 50 USD per person for Multiple entry visum.

Merk:

– Vi vil automatisk ordne Vietnam visum ved ankomst på flyplass i Vietnam.

– Vennligst kontakt den Vietnamesiske ambassade for å ordne visum på forhånd om du ønsker innreise i Vietnam ved havn, vei eller med tog.


Comments are closed.