Hva må gjøres etter å ha mottatt godkjenningsbrev for Vietnam visum?

Posted by & filed under FAQ.

Hva må gjøres etter å ha mottatt godkjenningsbrev for Vietnam visum?

Hva må gjøres etter å ha mottatt godkjenningsbrev for Vietnam visum?

I utgangspunktet, sendes godkjenningsbrevet for visum som hentes ved ankomst til din e-post adresse innen 24 timer etter betaling. Vennligst send oss en e-post til info@visumvietnam.com om du fortsatt ikke har mottatt ditt godkjenningsbrev for ditt visum innen 24 timer etter betaling.

Etter du har mottatt godkjenningsbrevet, må det skrives ut og fremvises ved ombordstigning på flyet, samt fremvises for å få ditt visum når du ankommer flyplassen i Vietnam i Hanoi, Ho Chi Minh City (Saigon) eller Danang. Uten godkjenningsbrevet kan du ikke gå ombord på flyet. I noen tilfeller kan du gå ombord på flyet, men du vil ikke kunne hente ut visumet ditt når du ankommer flyplassen i Vietnam, om du ikke har godkjenningsbrevet ditt.

Vennligst forbered og ta med kontanter i USD for stemplingsgebyr eller immigrasjons gebyr på flyplassen – US$ 25 / hver for én innreise eller US$ 50 hver for Multiple Entries visum.

2 passfoto, størrelse 4 x 6 cm eller passfotostørrelse, vil kreves når du ankommer.

Merk:

  • Vennligst husk å skrive ut ditt godkjenningsbrev for visum.
  • Vennligst forbered USD kontanter i følge våre instruksjoner om Vietnam visum og stempel gebyr på flyplassen.


Comments are closed.