Hvor lett og rask den er å skaffe visum til Vietnam

Posted by & filed under News on Visa.

Hvor lett og rask den er å skaffe visum til Vietnam

Etter å ha funnet og besøkt den vietnamesiske Visa Online, og fant ut hvor enkelt og raskt det er å skaffe visum til Vietnam. Det vil fortsatt være mange spørsmål som kan bry hjernen din om hvordan du skal gå om betaling for visum til Vietnam.

Ditt neste spørsmål vil være hvordan å bosette disse betalingene er nødvendig for deg å ha visum til Vietnam?

Det er ikke en så stor sak og det er ingenting å bekymre seg for så vel som alt er forklart samt de ulike belastninger eller mengden som du må betale. Vietnamesiskvisumonline kan være din kilde i å vite om det nøyaktige beløpet du må betale.

Når det gjelder hvor du må betale, tilbyr de 4 betalingsmåtene som du kan velge fra.

● Du kan betale via kredittkort med Gate2Shop ( www.Gate2Shop.Com ) betaling gate alternativ. Bare følg instruksjonene i å fylle opp sine elektroniske skjemaer for å kontrollere at du ikke vil være å ha noen problemer senere.

Du kan betale med MasterCard, Visacard, SwitchCards eller SoloCrads, DinnersCards eller gjennom Paypal. Når du har gjort din betaling, vil du motta en bekreftelse når betalingen har blitt mottatt, og hvis ikke så godt.

● Du kan også betale via Moneybookers.Com-fyll i den nødvendige personlige opplysninger og en gang gjort det vil bli videresendt til Moneybookers.Com og innen 1-2 timer etter innlevering vil du motta en e-post skjema vietnamesisk visum online inneholder detaljer om transaksjonen.

Senere på vil du bli bedt om å sende sporingsnummeret levert av Monybookers.Com å bekrefte betalingen at du har gjort. Etter at visum til Vietnam vil bli behandlet umiddelbart.

● Den tredje metoden for betaling er gjennom Western Union. Når du har valgt modus for betaling og fylle opp den nødvendige informasjonen du kan sende inn elektronisk skjema til området. Så etter en time eller to vil du kunne motta en e-post fra dem som inneholder detaljer om transaksjonen. Du vil deretter bli bedt om å betale via www.WesternUnion.Com deretter sende betalingen til Vietnam ved hjelp av opplysningene sendt til deg av dem.

Senere vil du bli bedt om å gi MTCN Money Transfer Control Number fra Western Union i bekreftelse av betalingen. Da visumet for Vietnam vil bli behandlet umiddelbart.

● Det siste alternativet er gjennom en bankoverføring gjennom ACB Bank. Akkurat som de ovennevnte tre modus av betalinger, etter å ha fylt opp et skjema og velger modus for betaling. Du vil bli henvist til en sende vellykket side og samtidig vil du motta en e-post fra nettstedet bekrefter den informasjonen du har gitt sammen med modus for betaling du velger.

Så etter 1-2 timer vil du igjen motta e-post med detaljene for betaling via bankoverføring i ACB Bank. Etter å ha fått detaljene du vil da bli bedt om å kable penger fra bankkontoen din til ACB Banks konto. Etter å ha mottatt kvittering fra bank vil du bli bedt om å sende dem en kopi av kvitteringen slik at de vil kunne behandle din visum til Vietnam med en gang.

Comments are closed.