Om oss?

Om oss Vietnam visum

Om oss Vietnam visum

Vietnam ønsker deg hjertelig velkommen til Vietnam, som turist eller for å gjøre forretninger, og det er nå enklere enn noensinne å ordne visum til Vietnam. Du kan få visum til Vietnam ved å søke om Vietnam visum på et vietnamesisk konsulat eller på en vietnamesisk ambassade i ditt hjemland. Du kan også søke elektronisk gjennom oss, om det ikke finnes en vietnamesisk ambassade eller konsulat i ditt område.

www.visumvietnam.com er laget for å gi deg oppdatert informasjon om hvordan du kan få visum til Vietnam. Vi kan rådføre deg om hvordan du kan få visum til Vietnam på en enkel, rask, og pålitelig, men også rimelig måte. Om du ønsker å spørre om hvordan du i ditt tilfelle får visum til Vietnam, kan du sende oss en e-post til info@visumvietnam.com Vi vil besvare din e-post innen 1 til 2 timer (innenfor åpningstid).

Du kan også sende oss en forespørsel ved på klikke på send visum skjema elektronisk og fylle ut skjema for visum til Vietnam. Når vi mottar din forespørsel om visum til Vietnam, vil vi starte prosessen med å få et godkjenningsbrev for Vietnam visum til deg, dette tar maksimum 2 dager, deretter sender vi deg det på e-post. Etter du får godkjenningsbrevet for Vietnam visum fra oss, kan du bare skrive det ut, ta med deg 2 bilder i pass-størrelse for å gå om bord på flyet. Du henter ditt visum ved ankomst på en av Vietnams Internasjonale flyplasser (Hanoi; hovedstaden, Ho Chi Minh City (Saigon), og Danang).

www.visumvietnam.com er en lokal bedrift i Vietnam. Vi kjenner vår vietnamesiske kultur, vi kjenner våre lover, og vi kjenner selvsagt regelverket for visum til Vietnam. Med vår 10 års erfaring med å ordne visum til Vietnam, vil vi gi deg nøyaktig rådføring om hvordan få visum til Vietnam. www.visumvietnam.com er laget for å gi deg best mulig informasjon om hvordan du skal få visum til Vietnam. Vennligst forsøk oss, revurder så Vietnam og fortell vennene dine at Vietnam er åpent og ønsker alle velkommen.

Å spare deg for tid & penger er vår første prioritet.

For spørsmål, vennligst send oss en e-post til info@visumvietnam.com

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>