Kan jeg få Vietnam visum på ambassaden med godkjenningsbrev?

Posted by & filed under FAQ.

Kan jeg få Vietnam visum på ambassaden med godkjenningsbrev?

Kan jeg få Vietnam visum på ambassaden med godkjenningsbrev?

Ja, det kan du, men vennligst legg merke til at godkjenningsbrevet for henting av Vietnam visum på vietnamesisk ambassade eller konsulat er helt annerledes enn godkjenningsbrev for henting av Vietnam visum ved ankomst på flyplassene i Vietnam. Vennligst informer oss om du trenger godkjenningsbrev for å hente Vietnam visum på ambassade eller konsulat, ellers vil vi automatisk ordne godkjenningsbrev for henting av Vietnam visum ved ankomst på flyplassene i Vietnam.

Men du kan få visum direkte på vietnamesisk ambassade / konsulat uten godkjenningsbrev, om det ikke kreves spesielt godkjenningsbrev fra Vietnam før det kan utstedes Vietnam visum til deg.

Vi anbefaler deg å velge Vietnam visum som hentes ved ankomst på flyplassen i Vietnam om det ikke er en vietnamesisk ambassade /konsulat i ditt område eller du er langt fra en vietnamesisk ambassade / konsulat. Å hente visumet på en internasjonal flyplass i Vietnam er enkelt, lett, pålitelig og krever ingen tilleggskostnader. Dette er lovlig og mer praktisk nå som Vietnam oppfordrer flere reisende og forretningsfolk å besøke vietnam.

Vennligst søk online på www.visumvietnam.com ved å klikke send visum søknad elektronisk eller send en e-post til info@visumvietnam.com for å få godkjenningsbrev.

Merk:

Vi vil automatisk ordne visum til Vietnam ved ankomst om det ikke er noen spesielle ønsker. Vennligst informer oss på e-post info@visumvietnam.com om du ønsker å få ditt visum stemplet på en vietnamesisk ambassade.


Comments are closed.