Kan jeg få Vietnam visum samme dag?

Posted by & filed under FAQ.

Kan jeg få Vietnam visum samme dag?

Kan jeg få Vietnam visum samme dag?

Ja, det kan du. Med vår visumservice, kan du få ditt Vietnam visum ved ankomst samme dag eller på mindre tid om du ønsker.

Med vår standardservice, vil du få ditt godkjenningsbrev innen 24 timer etter betaling, og om du ønsker å få det tilsendt samme dag, kan du sende oss en e-post til info@visumvietnam.com for å få det behandlet på samme dag. Vennligst legg merke til at vi kan legge til et tilleggs gebyr på US$ 15 for hasteservice samme dag.

Vi sender deg normalt et godkjenningsbrev for Vietnam visum innen 24 timer etter betaling, vennligst send oss en e-post til info@visumvietnam.com om vår representant ikke har sendt deg godkjenningsbrevet innen 24 timer som bekreftet.

Om du ønsker ditt Vietnam visum samme dag, vennligst klikk på send visum søknad online og send oss deretter en e-post til info@visumvietnam.com for å forespørre om hastevisum.

Merk:

– Om du ønsker hastevisum til Vietnam på lørdager, søndager eller helligdager, vil det være et tilleggsgebyr på US$ 180 eller mer (ekskludert stempel gebyr for 1-måneds visum for en enkelt innreise).

– For hastesaker, vennligst send oss en email til info@visumvietnam.com for å sikre deg at e-posten vil bli behandlet som hastesak.Comments are closed.