Lurer om å få Vietnam visum?

Posted by & filed under News on Visa.

Lurer om å få Vietnam visum

Lurer om å få Vietnam visum

Planlegger du å flytte til Vietnam og lurer om å få visum? Hvis ja, så du må vite at det ikke er veldig vanskelig å få Vietnam visum nå. Hvis du ønsker å unngå lang prosedyre med å få Visa så du bør prøve å få visum-ved ankomst. Dette er rettslig prosess å få visum og er godkjent av Utlendingsnemnda avdelingen av Vietnam. Så du kan plukke opp visumet på Vietnam internasjonale flyplassen også.

Det er viktig å vite at hvem som trenger visum for å besøke Vietnam. Her er en liste for å sjekke om du trenger å søke om visum eller ikke.

  • Hvis du er borger av Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesia og Lao så du trenger ikke visum for et besøk av mindre enn 30 dager.
  • Hvis du er borger av Filippinene da du ikke trenger visum for opphold i Vietnam i 21 dager.
  • Hvis du holder et pass fra Brunei, Russland, Japan, Korea og de ​​skandinaviske landene så kan du bo der i 15 dager uten visum, men med retur billetter.
  • Borgere av Myanmar, Øst-Timor og Kambodsja, må søke om visum.

Det er 2 måter å få Vietnam visum. Den første måten er å søke om det på ambassaden før du faktisk kommer til Vietnam. Det er bedre å få stempel ved hjelp av pre-godkjenning brevet som er lett arrangert av reisebyråene for en liten avgift. Den andre måten er å fylle ut det elektroniske skjemaet for å få visum ved ankomst. Det er mange nettsteder som hjelper deg med å fylle dette online-skjemaet.

Det finnes to typer gebyr som du må betale for å få visum for Vietnam, stemplet og service avgift. Service avgift er den avgiften som belastes for pre godkjenning brev som er tilrettelagt for deg.  Du trenger dette brevet for å plukke opp visa-on-ankomst. Du betaler stempel avgift i kontanter når du henter visum på Vietnam flyplassen.  Avgiften vil avhenge av det faktum at du er ute

Du kan ta hjelp for å søke om dette visumet fra nettsteder som https://www.visumvietnam.com og få fullstendig informasjon om de prosedyrer, gebyr og andre relaterte søk. Slike dedikerte nettsteder har sin kundeservice avdeling for å hjelpe folk som ønsker å komme Vietnam Visa. På disse nettstedene kan du bare følge noen enkle steg og søke om visum. Fyll ut skjemaet for visum som er tilgjengelig på nettet. Skjemaet er svært enkel og neppe tar enhver tid å fylle. Etter at du har fylt ut skjemaet, sjekker du og bekrefter dem og betale gebyret ved kreditt-eller debetkort. Betaling er svært enkelt og er akkurat som å handle på nettet. Etter at du har betalt avgiften du får godkjenning brevet for visum og dette skjer innen 2 virkedager. Så du tar denne pre godkjenning brev med deg og få det stemplet når du lander på Vietnam Airport.


Comments are closed.