Nyttige tips for å komme Vietnam visum raskt og enkelt

Posted by & filed under News on Visa.

Nyttige tips for å komme Vietnam visum raskt og enkelt

Nyttige tips for å komme Vietnam visum raskt og enkelt

For å besøke et land du bør trenge visum og hvis du planlegger å besøke Vietnam du helt sikkert trenger visum for å komme inn. For å få visum må du gå til vietnamesisk ambassaden deretter din prosess å få visum vil starte. Du er i stand til å få visum på internett også, er det flere nettsteder som tilbyr visum til Vietnam på internett. I prosessen for å få vietnamesisk visum online, må du fylle flere former og må betale en viss avgift også. Nylig har en ny praktisk og enkel prosess blitt introdusert i Vietnam og det er kjent som visum ved ankomst. Men denne prosessen må en godkjent søknad fra Hanoi Utlendingsdirektoratet avdeling. Denne prosessen er nyttig for dem som ønsker å unngå komplekse “byråkrati” prosesser. Noen av visum til Vietnam tips som du bør vite er angitt nedenfor

# Hvis du ankommer en dag før den godkjente og hvis du lar etter en dag med visum utløpsdatoen så du ikke kommer til å møte noe problem i dette visum ved ankomst prosess. Men du er i stand til å gjøre dette bare når du får godkjenning fra flyselskapene.

# Hvis din godkjenning brev eller visum inneholder få små feil så vil det være akseptabelt, men det er svært viktig at du bør kontrollere hver detaljer om din svært nøye og forsikre deg om at hver eneste detalj er riktig, slik at du ikke står overfor noen problemer i Vietnam-flyplassen.

# I Vietnam, regler og forskrifter visum er konstant skiftende, derfor bør du vite de nye regler og forskrifter for visum til Vietnam. Du er i stand til omfanget visumet innen Vietnam, men du kan ikke gjøre dette mens landsmøtet.

# Utvidelser med vietnamesisk visum kan gjøres under en uke og hvis du ønsker å bo mer etter tre utvidelser da må du få et nytt visum til Vietnam. Gebyret for å få utvidet visum varierer fra atten til trettifem amerikanske dollar.

# I alle tilfelle, hvis du er unnskyldt for å få visum til Vietnam, men du må bo i Vietnam lenger så må du betale en god sum avgift, og at avgifter kan være femti til sytti dollar. Derfor, husk dette faktum når du planlegger å besøke Vietnam.

# Husk at når man søker om visum til Vietnam forsøker alltid å bruke 1-2 uker på forhånd for å unngå eventuelle problemer fra den andre siden.

Husk disse tipsene når du besøker Vietnam og har en problemfri besøk.


Comments are closed.