Online metoder for å få visum for inngåelse Vietnam

Posted by & filed under News on Visa.

Online metoder for å få visum for inngåelse Vietnam

Online metoder for å få visum for inngåelse Vietnam

For hele turen når vi reiser til Vietnam, er kravet gyldig visum og pass. Det er ikke signifikant, men den primære oppgaven å få visum. Visum utstedes av Vietnam ambassader og konsulenter. Turistvisum er også utstedes av enkelte utenlandske kontorer og Vietnam Airlines. Den nye måten å få visum er å få det på nettet i Vietnam på vår ankomst. Den viktigste måten å gi elektronisk visum til Vietnam er å hjelpe og tilfredsstille antall reisende å få visum til å reise landet Vietnam. Vi må bare jobbe ut med service av Vietnam visum på nettet for å få vår visum på flyplassen i Vietnam. Ved denne måten, skaffe innreisevisum blir mye enklere. Tiden for behandling Visa er maksimalt to dager.

Det er få trinn og krav som bør oppfylles for visum til Vietnam. Først av alt må vi fylle det elektroniske søknadsskjemaet som omfatter vår personlige detaljer. Det må sendes til tjenesteleverandøren via e-post. Det neste trinnet er å betale serviceavgift og dette vil bekrefte at vår søknad er oversendt vellykket. Betalingen kan gjøres gjennom de ulike betalingsløsninger og kredittkort. Informasjonen kan sendes til Utlendingsnemnda avdeling Vietnam. Etter to arbeidsdager vil vi få et visum godkjenning brev via e-post. Vi bør bære bokstaven mens du går til Vietnam som dette må vises til Utlendingsnemnda avdelingen. Når vi kommer Vietnams flyplass må vi få visum stemplet på passet og stempling gebyr må være betalt til Utlendingsnemnda kontoret.

Hvis vi søke om visum til Vietnam ved ankomst må vi bære noen ting med oss. Fotografier bør være av 2×2 inches og det bør være siste og tatt innen 6 måneder. Størrelsen på hodet til haken bør være en tomme og 13/8 inches. Fotografiene kan være svart og hvit eller farget. Hele ansiktet må være der i bildet og bakgrunnen skal være off-white. Bildet bør tas uten hodeplagg eller lue som skjuler hårfestet eller hår. I fotografi, bør enhver uniform ikke være slitt, men den religiøse antrekket kan brukes. Hvis vi bærer høreapparat, parykk, reseptbelagte Glassrestauranten eller lignende artikler konsekvent så de bør brukes mens du tar bildet.

Fra land til land, kan gebyrene og behandlingstid på visum varierer. Det er mange selskaper som tilbyr tjenesten for å få visum ved ankomst for oss. Avtalen av private selskaper med regjeringen i Vietnam tillater oss å arrangere en tillatelse brev etter samle pass. For alle disse tjenestene, selskapene kreve gebyrer. Vi kan ta hjelp av et reisebyrå som kan ordne visum til Vietnam. Vi kan også bruke de elektroniske metoder for å få visum. For å få visum ved ankomst er den sikreste, billigste, enkleste og sikret måte som sparer vår tid og penger.


Comments are closed.