Problemfri Gratis Visa for Vietnam – på nett!!

Posted by & filed under News on Visa.

Problemfri Gratis Visa for Vietnam - på nett!!

Problemfri Gratis Visa for Vietnam – på nett!!

Enten du besøker Vietnam for forretninger eller som turist, må du få visum. Å få visum for Vietnam er ganske enkel spesielt å få en online. Det er mange nettsiden tilbyr som legitim og rimelig tjeneste for å hjelpe deg med å få visum ved ankomst på nettet. Det er så enkelt som søker om det på nettet og få visum stemplet på flyplassen ved landing der.

Det er mange alternativer tilgjengelige for å søke om visum. Du må bestemme før hånden hele reiseruten. Hvor mange mennesker skal og hvor lenge har du lyst å bo. Selv du må bestemme om du vil ha en enkelt oppføring visum eller flere innreisevisum. Tjenesten avgifter og stempelet avgifter for de ulike alternativene varierer. Normalt varigheten av visum er en måned eller tre måneder. Hver kan være enkelt oppføring eller flere innreisevisum. Folk som besøker landet for business formål vanligvis foretrekker en multippel innreisevisum. Tjenesten gebyr for flere innreisevisum er litt mer enn én innreise visum.

Det er viktig å vite hvordan å gjøre betalinger for å få visum til Vietnam. Det er vanligvis fire alternativer for å gjøre betalingen. Første metoden er å betale via kredittkort. Nettstedene henvise deg til trygg og sikker betaling gate. Du kan bruke Visa-kort, Master Card, Diners Card, eller PayPal. Andre metoden for å gjøre betaling skjer via nettstedet, der du må opprette en konto på nettstedet, og du kan sende penger til Vietnam, og de ​​vil sende deg kvitteringen som har et sporingsnummer. Dette hjelper deg til å bekrefte betalingen, og holde rede på det.

Det tredje alternativet for å gjøre betaling skjer via Western Union. Når du velger dette alternativet etter å ha fylt ut skjemaet, vil du få beskjed i løpet av én til to kontortid, gjennom en e-post, detaljer om transaksjonen. Siste alternativ er å gjøre betaling via bankoverføring. Når du fyller opp skjemaet og sende det, må du velge alternativet å betale via bankoverføring via ACB Bank. Alle disse metodene er ganske trygt og sikkert, så trenger ikke å nøle med å gjøre de nødvendige innbetalinger.

Men hvis du er en vietnamesisk nasjonal bosatt i et annet land, er du fritatt fra å søke om visum. Vietnamesisk er en svært tett sammensveiset fellesskap og de anser folk med vietnamesisk opprinnelse er bosatt i utlandet som uatskillelig del av samfunnet deres og derfor frita dem fra å søke om visum. Dette ble foreslått i oppløsning 36-NQ/TW av CPV Politbyrået. Målet med dette vedtaket var å skape gunstige forhold for folk bosatt i utlandet til å besøke deres land og møte sine kjære, og dermed forbli tilkoblet.


Comments are closed.