Prosedyre for Vietnam visum online

Posted by & filed under FAQ, Home.

Prosedyre for Vietnam visum online.

Prosedyre for Vietnam visum online.

I utgangspunktet, vil vi sende deg godkjenningsbrev for visum som hentes på flyplassen innen 24 timer etter vi har mottatt din betaling. Vennligst send oss en e-post til info@visumvietnam.com om du etter 24 timer ikke har mottatt ditt godkjenningsbrev.

Heretter prosedyren.

Steg 1

Etter du har sendt oss din elektroniske visumsøknad gjennom vår webside www.visumvietnam.com vil du motta en bekreftelse om at vi har mottatt din søknad om visum.

Innen 1 time (i åpningstiden) og etter å ha sett gjennom din søknad for å være sikker på at den blir godkjent, vil vi sende deg forespørsel om betaling. Vi aksepterer betaling med kredittkort, Paypal, Western Union og bankoverføring.

Steg 2

Innen 24 timer etter at vi har mottatt din betaling, vil vi sende deg ditt godkjenningsbrev som inneholder en kode for å hente ditt visum ved ankomst på flyplass i Vietnam (flyplass Ho Chi Minh City, Hanoi eller Danang). Godkjenningsbrevet vil bli sendt til deg på e-post med vedlegg i JPEG-, PNG- eller PDF-format. Vennligst send oss en e-post til info@visumvietnam.com om du fortsatt ikke har mottatt godkjenningsbrevet etter 24 timer.

Steg 3

Når du har mottatt godkjenningsbrevet må dette skrives ut og fremvises før ombordstigning på flyet, og deretter for å hente ditt visum ved ankomst på Vietnams internasjonale flyplass i Hanoi, Ho Chi Minh City (Saigon), eller Danang. Uten godkjenningsbrevet kan du ikke hente visumet ved ankomst på flyplassen i Vietnam.

Vennligst forbered og ta med 2 passfoto, størrelse 4 x 6 cm eller passfotostørrelse som i ditt hjemland, + kontanter i USD for stemplingsgebyr eller immigrasjons gebyr på flyplassen – US$ 25 / hver for én innreise eller US$ 50 hver for Multiple Entry visum.


Comments are closed.