Søknad om vietnamesisk visum er nå enkel og lett

Posted by & filed under News on Visa.

Søknad om vietnamesisk visum er nå enkel og lett

Søknad om vietnamesisk visum er nå enkel og lett

Hovedsakelig er det tre typer visum til Vietnam(1) Offisiell og diplomatiske visum (2) Business visum (3) turistvisum.

Offisiell og diplomatiske visum: Mens søknad om dette visum er det visse ting du må vurdere. Først må du skaffe et offisielt brev fra vedkommende myndighet, avdeling, eller fra andre tilskrives organisasjoner som ligger i ditt land.

Forretninger Visa: Mens du søker om denne type visum, er det viktig å få autorisasjon av sponsor i Vietnam. Denne type visum er meget lett å påføre. Ved hjelp av denne visa flere oppføringer gangen er mulig. Dessuten, med hjelp av denne visa kan du bo i Vietnam for 3 til 6 måneder.

Turistvisum: Denne type visum regnes som den korte opphold visum. Ved hjelp av denne visa en måneds opphold i Vietnam er mulig. Videre kan du også utvide visum når du besøker Vietnam ved å fylle opp en form for forlengelse av oppholdet i Vietnam. Denne type skjema for forlengelse er kun tilgjengelig i ambassaden.

Du kan enten søke visum til Vietnam med ditt eget på Vietnam ambassaden ligger i ditt land eller annet du kan ta hjelp av noen lokale reisebyråer som vil hjelpe deg å fullføre prosessen med å få visum.

Hvis du velger å bruke av din egen så er det visse ting du må vurdere. Først må du ta en søknadsskjema fra ambassaden eller annet du kan laste den ned fra det offisielle nettstedet til ambassaden. Dernest etter at du får søknadsskjemaet må du fylle den med autentiske detaljer. For det tredje, må du levere søknaden fra i utstedelse enhet ambassaden sammen med ditt eget bilde og med gyldig pass.

Hvis du søker på forretningsreise eller offisiell visum da det vil ta omtrent 24 til 48 timer. På den annen side hvis du søker på turistvisum da ambassaden vil ta rundt 5-6 dager å fullføre prosessen. Når det gjelder å koste så de avgifter kan variere fra ambassaden til ambassaden. Bortsett fra denne avgiften kan også variere avhengig av de dagene du ønsker å bo der. Hvis du ønsker å bo der i en måned da prisene vil være rundt 25 dollar, for 3 måneder 50 dollar, og i 6 måneder er det 100 dollar.

Etter å fylle ut skjemaet med komplette autentiske detaljer må du sende det inn i den utstedende enhet i ambassaden. Når du sender inn søknadsskjema til ambassaden vil de sende din anmodning om visum til Vietnam til immigrasjonskontoret beliggende i Vietnam for å få søknadsskjema godkjent. Etter at søknaden er godkjent vil du motta godkjenning brevet og etter å ha mottatt godkjenning brevet kan du besøke Vietnam innen gitt tidsramme i visumet.


Comments are closed.