Stress fri til å komme Vietnam visum

Posted by & filed under News on Visa.

Stress fri til å komme Vietnam visum

Stress fri til å komme Vietnam visum

Folk reiser rundt i verden for å arbeide, nyte og å tilbringe sine ferier i et rolig miljø. Vietnam er et av de fine stedene i verden å besøke. Mens du reiser til Vietnam, krever vi en gyldig visum og pass. Krever visum regnes som en primær oppgave av de besøkende. Visum er vanligvis utstedt av ambassadene i Vietnam. Visum for Vietnam er også utstedt på nettet av noen utenlandske kontorer og Vietnam Airlines på vår ankomst.

Vi må fylle ut et elektronisk søknadsskjema inkludert våre personlige opplysninger som fullt navn, fødselsdato, kjønn, passnummer, nasjonalitet, avreisedato, ankomst fly-nummer og ankomst dato. Det neste trinnet er å betale gebyr for å videresende vår søknad vellykket. Betalingen kan gjøres gjennom kredittkort. Informasjonen sendes til Utlendingsnemnda avdeling av Vietnam, og vi kan få et visum godkjenning brev via e-post innen to virkedager. Når vi kommer Vietnams flyplass må vi få visum for Vietnam stemplet på passet og stempling gebyr må være betalt til Utlendingsnemnda kontoret. Fotografiene vedlagt kan være svart og hvit eller farget. Hele ansiktet må være der i bildet og bakgrunnen skal være off-white. Bildet bør tas uten hodeplagg, lue og en uniform. Hvis vi bærer høreapparat, parykk eller foreskrevet briller så de bør også brukes når du tar bildet.

Det er mange selskaper i Vietnam som gir visum for oss på vår ankomst. De har en avtale med regjeringen i Vietnam å utstede et gyldig visum til oss. Vi kan ta hjelp av et reisebyrå som kan ordne visum, og kan også bruke de elektroniske metoder for å få visum for å redde vår tid og penger. Å ha en gyldig pass gir rett for oss å få innreisevisum for Vietnam. Det oppleves av noen besøkende som å få Visa tar mye tid, og det er litt komplisert prosess. For å unngå prosessuelle forsinkelser, kan vi søke på nettet før vår ankomst til Vietnam. Denne tjenesten er legitimerte og støttet for oss i Utlendingsnemnda avdelingen av Vietnam.

Folket, som reiser med visum ved ankomst, må betale stempling avgift og gebyr. Tjenesten betales online før du reiser for å få godkjenning brev av visum utstedt av Utlendingsdirektoratet avdelingen av Vietnam. Vi bør betale serviceavgift for Visa etter å ha bekreftet og foredling av opplysningene. Vi bør få “godkjenning brev om visum” innen to virkedager. Vi kan plukke visum til Vietnam på flyplassen eller på ambassaden. Vår visum ved ankomst skal stemples i flyplassen eller ved ambassaden i Vietnam. Vietnam-ambassaden sender oss den førgodkjent brevet som er å ha en kode for å plukke opp Vietnam visum på flyplassen. Informasjonen er sende og brev av besøket er utstedt ved ankomst vår. Det skannede kopi eller faks blir sendt på vår e-postadresse.


Comments are closed.