Ting du trenger å vite om Vietnam Visa Application

Posted by & filed under News on Visa.

Ting du trenger å vite om Vietnam Visa Application

Ting du trenger å vite om Vietnam Visa Application

Ting du trenger å vite om Vietnam Visa Application

Det er innenfor vietnamesisk lov at alle besøkende kommer til dette landet for å gi bevis av gyldig Vietnam visum for dem å få lov til landet. Visumet kan fås fra en lokal konsulær eller fra en pålitelig reisebyrå. Sannheten i saken er om det Vietnam visumsøknaden er virkelig en krevende oppgave å gjennomføre når i forhold til andre Sørøst-asiatiske land. Både regler og gjeldende avgifter er vanligvis bestemt av konsulatet eller utstedelse ambassaden. Det er ganske viktig å holde på å sjekke for oppdatert informasjon én gang i mens når du ønsker å søke om Vietnam visum siden applikasjoner krav holde på å endre.

Det er flere land som er utsatt for Vietnam visum fritak og at slike krav til oppføring som ikke er like strenge som for borgere fra andre land. Noen av de landene som innbyggerne kan besøke Vietnam visum-fritt i tretti dager inkluderer Thailand, Malaysia, Laos og Singapore. Det finnes også andre som har visum gratis opphold er begrenset til 21 og 15 dager.

En Vietnam turistvisum er også tilgjengelig der du kan få den opp til en periode på 30 dager. Det er imidlertid noen unntak under der man kan forlenge oppholdet med 30 dager mer. Visa skjemaer er tilgjengelig fra din lokale konsulatet og derfor alt du trenger er å laste ned og gi nødvendig informasjon. Forretningsreisende kan søke om Vietnam business visa, som også gjelder for dem som trenger Vietnam visum for arbeid. Disse visum er vanligvis gyldig i inntil seks måneder, og du kan også ha flere oppføringer med det samme. Du er imidlertid pålagt å sende virksomheten godkjenning skjema fra sponsor i Vietnam. Den Vietnam virksomheten visa form ikke kan fremskaffes fra konsulatet eller ambassaden og derfor må du få det fra utlendingsmyndighetene tjenestemenn i Vietnam. Du kan søke etter din turistvisum per post, men da må du sikre at du har tatt en selv-adressert konvolutt med henblikk på tilbaketuren.

Besøkende som ankommer for statlige oppgaver er pålagt å søke om Vietnam visum for diplomater uten kostnad. Visa vanligvis bærer de samme kravene som de av Vietnam business visa selv om et notat verbal kreves fra utenriksstasjon, internasjonal organisasjon eller etat.

Det beste rådet du kan omfavne er å sørger for at du legger ut med Visa for Vietnam søknadsprosessen når alle reisearrangement har begynt å presse gjennom. Dette er fordi du trenger for å gi viktige opplysninger i Vietnam visumsøknaden som din port for ankomst og avreise. Dette er noe avgjørende informasjon som kan være litt vanskelig å forandre på din Vietnam visum i den aller siste minutt. Du må også gi tilstrekkelig tid til ambassaden for å sluttføre behandlingen av din Vietnam visum. Det er derfor du må være opptatt av å sikre at du ikke starter prosessen når avreisedagen nærmer seg med stormskritt. Det er også bra å ta hensyn til det faktum at vietnamesiske konsulater og ambassader stengt i vietnamesiske ferier. En pålitelig reisebyrå vil være i stand til å ta deg gjennom alle detaljene Vietnam visumsøknaden å påse at alt går greit.


Comments are closed.