Vietnam turistvisum

Posted by & filed under FAQ.

Vietnam turistvisum

Vietnam turistvisum

Vil du reise til Vietnam, men du vet ikke hva slags type visum du bør ha? Du trenger ikke bekymre deg

Du er ganske forvirret når det gjelder enkeltinnreise visum og Multiple entries visum? Du lurer på om det er best for deg å reise til Vietnam på forretningsvisum eller turistvisum? Du trenger ikke å bekymre deg, se nedenfor:

Multiple entries visum: tillater deg innreise/utreise, og innreise igjen til Vietnam, mange ganger i løpet av 1 måned eller 3 måneder fra den innreisedato du søkte om. Enkeltrinnreisevisum tillater deg kun én innreise og én utreise i Vietnam.

Du har forretningsvisum, men skal kun reise inn i Vietnam som turist. Du trenger ikke bekymre deg, du kan reise rundt i Vietnam uten problemer. Men, vennligst husk å søke om forretningsvisum om du skal reise inn i Vietnam for forretningsformål. Vennligst send en e-post til info@visumvietnam.com om du har søkt om å reise inn i Vietnam for forretninger, men vi har ordnet godkjenningsbrev for turistvisum. Vi vil selvfølgelig ikke belaste deg for tilleggskostnader for denne endringen.

Vennligst send en e-post til info@visumvietnam.com for ytterligere informasjon eller om vår erfaring over ikke er tilfredsstillende for deg.


Comments are closed.