Vietnam visum på flyplassen

Posted by & filed under FAQ.

Vietnam visum på flyplassen

Vietnam visum på flyplassen

Det er 2 måter og få visum for innreise til Vietnam: 1) Søk om Vietnam visum på vietnamesisk ambassade eller konsulat i ditt område om tilgjengelig; 2) Søk gjennom oss om godkjenningsbrev for henting av ditt Vietnam visum ved ankomst på en av vietnams internasjonale flyplasser, om det ikke er en vietnamesisk ambassade eller konsulat i ditt land eller befinner deg langt fra en vietnamesisk ambassade eller konsulat.

Vennligst husk å søke om godkjenningsbrev om du ønsker å få ditt visum ved ankomst på flyplassen i Vietnam. Brevet som er godkjent av myndighetene vil tillate deg å ankomme via 3 flyplasser: Hanoi, Ho Chi Minh & Danang.

Når du ankommer Vietnam og flyplassen i Hanoi, Ho Chi Minh eller Danang, vil du før immigrasjonskøen se “landing visa counter”. Vennligst gå dit for å fremvise ditt godkjenningsbrev og få visumet stemplet i passet, før du sjekker ut gjennom immigrasjonskøen.

Enkelte lands statsborgere kan besøke Vietnam i begrenset antall dager uten visum. Men om du ønsker å være lengre og har søkt om godkjenningsbrev for visum, vennligst husk å gå til “landing visa counter” og fremvise godkjenningsbrevet, slik at du får ditt visum for lengre opphold. Godkjenningsbrevet for visum er ugyldig om du går direkte og sjekker ut ved immigrasjonskøen, om offiserene trodde at du vil besøke vietnam i begrenset antall dager på visumfritak. Dette gjelder statsborgere som innehar pass fra følgende land: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Japan, Korea (Seoul), Russland, Singapore, Malaysia, Indonesia, Thailand, Laos, Kambodsja og Filipinene.


Comments are closed.