Vietnam visum type D

Posted by & filed under FAQ.

Vietnam visum type D

Vietnam visum type D

Vietnam visum type D blir utstedt til utlendinger som kommer til Vietnam uten invitasjon fra noen, organisasjon eller enkeltperson. Visum merket D er gyldig i 15 dager, andre visum er gyldig i 30 dager eller mer.

Vietnam visum type D blir vanligvis utstedt ved ankomst på flyplass i Vietnam for personer som kommer til Vietnam på grunn av ekstremt akutte saker, men ikke har tid til å gå til vietnamesisk ambassade eller konsulat for å søke om visum.

Vietnam visum type D blir også utstedt av vietnamesisk ambassade eller konsulat for personer som ønsker reise inn i Vietnam, men som ikke har invitasjon fra noen, organisasjon eller enkeltperson.


Comments are closed.