Vietnams internasjonale flyplasser

Posted by & filed under FAQ.

Vietnams internasjonale flyplasser

Vietnams internasjonale flyplasser

Heretter check in gate på Vietnam international airport

Than Son Nhat international airport i Ho Chi Minh City (Saigon). Ho Chi Minh City er også kalt Saigon og ligger i sør i Vietnam. Ho Chi Minh City (Saigon) er veldig kjent, her kan du oppleve Ben Than Market, Cu Chi tunnels, War Musum (krigsmuseet) og Can Gio mangroveskog. Vietnam visum ved ankomst er tilgjengelig for reisende som ønsker å få deres visum ved ankomst på Tan Son Nhat flyplass, om du har godkjenningsbrev.

Noi Bai international airport i Hanoi. Hanoi er hovedstaden i Vietnam. Hanoi hovedstad ligger i nord i Vietnam. Hanoi er veldig kjent for Hanoi 36 streets, innsjøer og mange antikke turistattraksjoner. Vietnam visum ved ankomst er tilgjengelig for reisende som ønsker å få deres visum ved ankomst på Noi Bai flyplass, om du har godkjenningsbrev.

Danang international airport i Danang. Danang er en av de største byene i Vietnam. Danang ligger i midten av Vietnam. Danang er kjent for Cham museum, marmorfjell og strender. Vietnam visum ved ankomst er tilgjengelig for reisende som ønsker å få deres visum ved ankomst på Danang flyplass, om du har godkjenningsbrev.

Cat Bi international airport i Hai Pong. Hai Pong er en an de største byene i Vietnam. Hai Pong ligger nord i Vietnam. Visum ved ankomst er ikke tilgjengelig her.

Phu Bai inteernational airport i Hue. Hue ligger i midten av Vietnam. Hue er kjent for den imperiale gamle festningen og Royal court music (hoffmusikk). Visum ved ankomst er ikke tilgjengelig her.

Cam Ranh international airport i Nha Trang. Nha Trang ligger i midten av Vietnam. Nha Trang er veldig kjent for Nha Trang bukten, og kan tilby strender og fredelige øyer. Visum ved ankomst er ikke tilgjengelig her.


Comments are closed.