Visum for Vietnam er ikke vanskelig å få i dag

Posted by & filed under News on Visa.

Visum for Vietnam er ikke vanskelig å få i dag

Visum for Vietnam er ikke vanskelig å få i dag

Visum for Vietnam er ikke vanskelig å få i dag

Har du noen gang vurdert å besøke den beryktede landet Vietnam, og har ingen anelse om hvor deres ambassade kan bli plassert i ditt land? Eller du finner det liksom interessant å utforske en slik historisk land, men kunne ikke finne sin ambassade fra der du kom fra. Det er ingen grunn til å tenke og bekymre deg for det så mye. Du har kanskje hørt at Vietnam er nå åpen for turister og besøkende i sitt land.

Visste du at du kan benytte visum til Vietnam gjennom vietnamesiskVisaOnline ?Ja, du hørte det riktig. Tatt i betraktning at grunn til fremme av vår teknologi i dag, selv land som har vært uhørt og var vanskelig å finne nå kan være riktig i springen våre fingertuppene.

Visum for Vietnam er ikke vanskelig å få av også i dag. Alt du trenger å gjøre er å gå på nettsiden siden den vietnamesiske Innvandring avdeling har i det siste gjennomført en moderne elektronisk system for behandling av en Vietnam reise visum.

Ta imidlertid oppmerksom på, at et slikt system fungerer kun innenfor flyplassen. Alt du trenger å gjøre er å følge alle instruksjonene og gitt de nødvendige krav og visum til Vietnam vil bli godkjent umiddelbart uten problemer og problemer.

Hvordan få visum til Vietnam?

Når du har åpnet sitt nettsted, må du fylle opp et elektronisk skjema på nettstedet. Når dette er gjort, bekrefter søknaden din, og du vil bli pålagt å betale betalingen på nettet og på G2S paygate.

Vent i to arbeidsdager og du vil kunne få forhåndsgodkjent brev, som du må skrive ut og holde det. (IKKE mister det!) Deretter forberede 2 kopier av passet ditt bilde 4x6cm i størrelse og fest den til forhåndsgodkjente brev. Du må forberede det på ombordstigning i flyet på vei til Vietnam.

Ved ankomst på enhver internasjonal flyplass i Vietnam, Vis din forhåndsgodkjente brev for å sjekke på “Landing Visa Counter”. Klargjør den nødvendige mengden av penger for stempelet gebyr, og når du har gjort å betale det nødvendige beløpet. Din visum vil bli gitt til deg og få det stemplet av Vietnam innvandring offiserer på bare 5-10 minutter. Din visum for Vietnam har blitt godkjent og du er på vei til å utforske og oppdage hva det landet har å tilby.

Bare husk å følge alt på søknad om visum til Vietnam på vietnamesisk visum online.


Comments are closed.